2,5-5 jaar

Juli

Kleuterclub

We bieden onze kleuters een gevarieerd aanbod aan van sportieve en creatieve activiteiten. We verdelen de kleuters per leeftijd op in kleinere groepjes zodat iedereen zich ten volle kan uitleven! Als het mooi weer is gaan onze activiteiten zoveel mogelijk buiten door. 

Een greep uit het aanbod

Alles is aanwezig om ons goed te amuseren! We doen een leuk avonturen parcours,we  bouwen een kamp met de crazy forts, we leven ons uit in de zandbak en trampoline, ontdekken leuke new games, gaan op uitstap naar ‘De Ster’, we maken zelf onze ijsjes en onze fruitsaté, we doen een leuk  fietsparcours,… Jij komt toch ook!

Dagindeling

Opvang: 8u-9u
Activiteiten: 9u-16u
Opvang: 16u-17u

Iedereen brengt zijn eigen lunchpakket mee en een tussendoortje. Wij zorgen voor een gezond tussendoortje (stuk fruit of groente).
Breng zeker je gepersonaliseerde drinkfles mee, dan wij vullen deze graag bij.

Inschrijven en betaling

Betalen gebeurt cash op de eerste dag van het kamp.
2e kind krijgt €10 korting.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging, een week voor aanvang van het kamp ontvang je een email met praktische info.

Verzekering is inbegrepen in de prijs.

Locatie

Kleuterclub Sombeke vindt plaats plaats in de kleuterschool St-Franciscus te Sombeke. We zitten hier dicht bij de Lia-tuin, het voetbalplein, de dijk… kortom, de ideale uitvalsbasis om er op uit te trekken!

Kleuterclub Sint-Niklaas vindt plaats op MPI Kompas, Eekhoornstraat 1.

Kleuterclub Waasmunster vindt plaats in de hoofdschool van St-Franciscus.