2.5 – K3

Augustus

Kleuterclub

We bieden onze kleuters een gevarieerd aanbod aan van sportieve en creatieve activiteiten. We verdelen de kleuters per leeftijd op in kleinere groepjes zodat iedereen zich ten volle kan uitleven! Als het mooi weer is gaan onze activiteiten zoveel mogelijk buiten door. 

Een greep uit het aanbod

Alles is aanwezig om ons goed te amuseren! We doen een leuk avonturen parcours, we  bouwen een kamp met de crazy forts, we leven ons uit in de zandbak of trampoline, we knutselen iets leuk, we spelen waterspelletjes, doen een leuk  fietsparcours, gaan op dierenbezoek, uitleven in de Lia tuin… Jij komt toch ook!

Dagindeling

Opvang: 8u-9u
Activiteiten: 9u-16u
Opvang: 16u-17u

Iedereen brengt zijn eigen lunchpakket mee en een tussendoortje(fruit en/of koek).
Breng zeker je gepersonaliseerde drinkfles mee, dan vullen wij deze graag bij.

Inschrijven en betaling

Betalen gebeurt cash op de eerste dag van het kamp.
2e kind krijgt €10 korting.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Een week voor aanvang van het kamp ontvang je een email met praktische info.

Verzekering is inbegrepen in de prijs.

Locatie

Kleuterclub Sombeke vindt plaats in de kleuterschool St-Franciscus te Sombeke.(Smoorstraat 2, Sombeke) We zitten hier dicht bij de Lia-tuin, het voetbalplein, de dijk… kortom, de ideale uitvalsbasis om er op uit te trekken!

Kleuterclub Waasmunster(de Heide) vindt plaats in de kleuterschool St-Franciscus te Waasmunster (Lode Ontropdreef 9, 9250 Waasmunster). We zitten hier centraal op de heide en in de bossen, ideel om er ook eens op uit te trekken!